Tahniah Puan kerana bakal mendapat baby!

❝Banyak sangat set Salindah ni.
Mana satu untuk saya?❞

Sebelum itu, kami ingin ucapkan “Tahniah Kerana Bakal Dapat Cahayamata!”
Ya memang betul, kami sediakan banyak pilihan set atau pakej Salindah pilihan untuk anda.
Secara asas, sebenarnya set atau pakej ini ada 3 kategori sahaja.

 

.

KATEGORI 1: Kegunaan Semasa Hamil sahaja

Sesuai untuk kegunaan seawal disahkan hamil & selewatnya pada minggu ke 22 hamil. Ia digunakan sehingga hampir hendak bersalin. Anggaran tempoh kegunaan 5~9 bulan.

 

 

 

 

.

KATEGORI 2: Kegunaan Selepas Bersalin sahaja

Ia digunakan selepas bersalin dan hingga habis pantang. Anggaran tempoh kegunaan 2 bulan.

.

KATEGORI 3: Kegunaan Semasa Hamil & Selepas Bersalin

Sesuai untuk kegunaan seawal disahkan hamil & selewatnya pada minggu ke 22 hamil. Ia digunakan sehingga bersalin & habis pantang. Anggaran tempoh kegunaan 5~11bulan.

.

Harap dapat membantu 🙂

Cuti Hari Merdeka & Pos Set Hamil Salindah

POS TERAKHIR

Dua kelompok pos terakhir bulan Ogos 2016 sebelum bercuti Hari Merdeka pada Selasa, 31.08.2016:

  1. Isnin, 29.08.2016
  2. Selasa, 30.08.2016

Masih sempat untuk rakan-rakan yang baru disahkan hamil atau selewatnya telah masuk minggu ke 22 untuk mendapatkan Set Hamil Salindah.

Tahniah kerana bakal mendapat cahayamata!

Pakej A-Set Hamil Salindah Buku Panduan Salindah_1800x1800_v2

Info lanjut, klik di sini

LOGO HARI KEMERDEKAAN / KEBANGSAAN 2016 MALAYSIA
Logo-Merdeka-Hari-Kebangsaan-2016 (1)

#sehatisejiwa mencerminkan roh kesepaduan, kesefahaman, kekitaan dan kemanusiaan seluruh rakyat di negara ini selain melambangkan semangat kesepaduan yang dimiliki oleh semua rakyat tidak kira di mana mereka berada.

RASIONAL LOGO MERDEKA 2016

Maksud-Logo-Merdeka-2016

Sumber Asal » mysumber.com

Empat Soalan Set Hamil Salindah

set hamil salindah 19062016

1. Berapa harga set salindah?

Harga promosi Set Hamil Salindah pada tarikh 19/07/2016, RM200 (Free Poslaju). Tuan/Puan boleh terus buat order online di sini (Harga mungkin berubah dari masa ke masa)

2. Apa kebaikannya?

Boleh rujuk perkongsian pengguna Salindah di sini

3. Bila waktu yang patut kita mulakan untuk mengambil set ini?

Set Hamil Salindah boleh diamalkan oleh ibu hamil seawal disahkan mengandung & selewat-lewatnyanya pada minggu ke-22 hamil. Set Hamil Salindah diamalkan sehingga hampir hendak bersalin iaitu anggaran tempoh penggunaan selama 9 bulan.

4. Apa kandungan yang terdapat dalam vitamin set hamil salindah ni?

Set Hamil Salindah dihasilkan berdasarkan kebaikan formula produk Homeopati & Biokimia. Maklumat lanjut berkenaan Salindah boleh rujuk di sini atau di sini.

Set Hamil Salindah

set hamil salindah

Set Hamil Salindah

“Mula guna dari awal disahkan hamil & selewatnya minggu ke 22 hamil hingga hampir hendak bersalin”

Order online, klik di sini
Order sms/whatsapp -> 019-3400826

Harga Tawaran RM200
+ Harga Biasa RM224, tidak termasuk caj pos
+ PERCUMA Poslaju (Lokasi Malaysia)
+ PERCUMA Buku Panduan Salindah

Pilihan cara bayaran:
+ Bank Transfer (Cimb, Maybank, Bank Islam, FPX, MolPay)
+ Kad Kredit/Debit (Visa/Mastercard, PayPal
Panduan lanjut, klik di sini

*** Tawaran ini untuk Set Hamil sahaja ***
*** Tiada Set Bersalin / Set Lengkap buat masa ini ***

Tahniah Kerana Bakal Menimang Cahayamata!

set hamil salindah 01

.

.set hamil salindah 02

❝Tahniah Kerana Bakal Menimang Cahayamata!❞

SALINDAH SET HAMIL, RM200

➜ Kegunaan dari awal hamil hingga hendak bersalin
➜ Baby Comel, Sihat & Pintar

☞ Order SMS / Whatsapp ke 019-3400826 sekarang!
✔ Harga Biasa RM224
✔ Dipercayai lebih 35 tahun
✔ Dijamin 100% Set Original
✔ Free Poslaju
✔ Free Buku Panduan Salindah Berwarna
✔ Pilihan bayaran Maybank, CIMB & Bank Islam

☞ Order online, klik di sini >> http://goo.gl/usjHc4
✔ Pilihan bayaran Tunai & Kad Kredit
✔ Tiada Caj Tambahan
✔ Free Poslaju
✔ Free Buku Panduan Salindah Berwarna

✆ Pertanyaan Order atau Produk SMS / Whatsapp ke 019-3400826

* PEGHANTARAN DALAM MALAYSIA SAHAJA

set hamil salindah 03 set hamil salindah 06 set hamil salindah 07 set hamil salindah 08

.

.set hamil salindah 09

.

set hamil salindah 10

Cari Set Hamil Terbaik?

Tahniah kerana hamil & bakal menimang cahayamata!

pakej-salindah-set-tamil_751x751

Order Sekarang!

FREE Poslaju & FREE Buku Panduan Salindah

💝 SALINDAH SET HAMIL RM200 (Biasa RM224)

👫 Untuk kegunaan dari awal mengandung sampai hampir hendak bersalin.

✅ FREE Poslaju
✅ FREE buku panduan salindah
✅ Berasaskan Homeopati / Biokimia
✅ Dipercayai ibu hamil sejak 1980
✅ 100% produk original
✅ 100% set baru dari kilang
✅ Bukan Gift Set atau penghabisan stok

Order SMS / Whatsapp ke 019-3400826, atau order online di sini

Ada Exam 2016?

EXAM-PENTING-2016-Pakej Minda Examo Pelajar

Pakej Pelajar Cemerlang – Sesuai Untuk Pelajar Yang Akan Menghadapi Peperiksaan Sama Ada Peringkat Rendah, Menengah & Pengajian Tinggi

Kebaikan dari kombinasi 3 produk Homeopati & Biokimia:

1. Examo-CKM500 (kotak Biru)

Berkesan meningkatkan daya minat untuk belajar, menguatkan daya ingatan dan daya tumpuan ketika belajar. Sesuai untuk semua peringkat umur.

2. Examo-CKM500 Plus (kotak Hijau)

Bertindak mempercepatkan keberkesana Examo-CKM500. Kombinasi EXAMO BIRU & HIJAU ini disarankan kepada mereka yang lemah dalam pelajaran, akan menghadapi peperiksaan atau telah berusia. EXAMO HIJAU berperanan sebagai booster untuk menguat & mempercepatkan tindakbalas EXAMO BIRU. Pengambilanan EXAMO HIJAU disarankan seminggu sekali sahaja, manakala EXAMO BIRU diambil setiap hari.

3. MATSA 

Diformulasikan untuk membantu mereka yang lemah dalam pelajaran Metamatik dan Sains.

.

Pakej Pelajar IPT

Harga Biasa: RM129.00
Harga Diskaun: RM120.00

1 x Examo-CKM500
1 x Examo-CKM500 Plus &
1 x Matsa
* POS PERCUMA hanya jika anda memilih dari kategori ini.
* Sah untuk penghantaran dalam Malaysia sahaja

pakej-minda-cemerlang_pelajar-ipt_19112015

Klik untuk info lanjut

.

Pakej Calon PT3 & SPM

Harga Biasa: RM125.00
Harga Diskaun: RM118.00

1 x Ekonopek Examo &
1 x Matsa
* POS PERCUMA hanya jika anda memilih dari kategori ini.
* Sah untuk penghantaran dalam Malaysia sahaja

pakej-minda-cemerlang_clon-pt3-spm_19112015

Klik untuk info lanjut

.

Pakej Calon UPSR

Harga Biasa: RM101.00
Harga Diskaun: RM98.00

1 x Examo-CKM500 &
1 x Matsa
* POS PERCUMA hanya jika anda memilih dari kategori ini.
* Sah untuk penghantaran dalam Malaysia sahaja

pakej-minda-cemerlang_calon-upsr_19112015

Klik untuk info lanjut

 

Status Salindah

disahkan-hamil

.

Tahniah jika anda baru sahaja disahkan hamil!

SET SALINDAH merupakan rencana pemakanan khas untuk ibu hamil yang telah diperkenalkan sejak 1980 untuk kegunaan SEMASA HAMIL & SELEPAS BERSALIN.

Jika anda baru pertama kali mendengar berkenaan produk SALINDAH, boleh baca lanjut berkenaannya di sini.

Sehingga entri pos ini ditulis (Sabtu, 28.11.2015), SET SALINDAH yang merangkumi untuk kegunaan SELEPAS BERSALIN telah kehabisan & dijangka akan kembali semula pada awal tahun 2016 nanti.

.

Tiada Stok

Senarai set yang terlibat adalah seperti berikut:

Walaubagaimanapun, item CERAIAN SALINDAH seperti L7, L8 dan lain-lainnya boleh diperoleh seperti biasa melalui kedai online rasmi MYORDER di www.myorder.com.my

.

Stok Tersedia Ada

Sebagai alternatif, anda boleh pilih SET HAMIL untuk kegunaan dari seawal disahkan hamil hingga hampir hendak bersalin. Dua (2) piihan setnya adalah seperti berikut:

Salindah-Set Hamil

pakej-salindah-set-hamil_28112015

Salindah-Set Hamil + Examo-CKM500 (POS PERCUMA)

set-hamil-minda-sihat_28112015

Sebarang pertanyaan berkenaan produk atau order, bolehlah terus sms/whatsapp ke 019-3400826 (Abdullah bin Ismail).

Alternatif anda boleh terus buat order melalui kedai online rasmi MYORDER dengan pilihan bayaran melalui TUNAI (maybank, cimb & bank Islam) & KAD DEBIT/KREDIT online.

  • Panduan lanjut pilihan cara bayaran di sini
  • Info produk & order, terus klik pada foto Set Hamil di atas

Set Hamil + Set Bersalin Salindah + Minyak Zaitun (POS PERCUMA)

Pilihan cara order online, sms & whatsapp. Baca seterusnya…
salindah-percuma-minyak-zaitun-001

Mengandung?
❝Tahniah kerana anda bakal menimang cahayamata!❞

Kehamilan atau mengandung merupakan suatu pengalaman yang sangat kompleks & berbeza untuk setiap wanita. Ada wanita yang merasa gembira apabila mengetahui dirinya dan pasangan bakal dikurniakan cahaya mata, namun tidak kurang juga yang mula merasa resah gelisah untuk menghadapinya. Ini mungkin disebabkan pengalaman yang lepas di mana wujudnya komplikasi semasa hamil atau melahirkan anak.

InshaAllah dengan penggunaan Salindah Set Hamil & Set Bersalin, si ibu akan merasa Iebih tenang dan gembira ketika melahirkan generasi intelektual ini.

free-minyak-zaitun-qaisara-era-edar

PERCUMA POS & MINYAK ZAITUN QaiSara* (Kegunaan Luaran) dengan setiap pembelian SALINDAH-SET LENGKAP* yang merangkumi kegunaan Semasa Hamil & Selepas Bersalin

logo_order-sekarang-salindah_25082014 logo_paypal-visa-mastercard_25082014

 

 Kebaikan Minyak Zaitun QaiSara*:

1. Melindungi kulit bayi & orang dewasa dari kekeringan tanpa rasa berminyak
2. Untuk menghaluskan kulit: gunakan pada siku,lutut & tumit kaki
3. Melembab dan melebatkan rambut secara semulajadi

.

 Salindah-Set Lengkap*:
Merangkumi
Set Hamil untuk kegunaan dari awal kehamilan sampai hampir hendak bersalin &
Set Bersalin untuk kegunaan selepas bersalin hingga habis pantang

salindah-model-001

Tapi nanti dahulu…

BELI 1 SALINDAH-SET LENGKAP, 3 PERCUMA!

 buku-panduan-set-salindahminyak_zaitun_06052015pos-percuma

logo_order-sekarang-salindah_25082014 logo_paypal-visa-mastercard_25082014

 

Adakah Kami Boleh Dipercayai?

Ya! Kami diiktiraf sebagai “Trusted Seller” oleh PUIM sebagai peniaga online yang boleh dipercayai

logo-puim-persatuan-usahawan-internet-malaysia

berita_Persatuan-Usahawan-Internet-Malaysia_1

Rujukan dari media

 

Apa Kata Pelanggan Kami

testimoni-salindah-set-hamil-set-bersalin_16092015_5

.

Apa Kata Pengguna Salindah

testimoni-salindah-set-hamil-set-bersalin_16092015_6

anak-salindah-01

anak-salindah-02

anak-salindah-03

anak-salindah-04

anak-salindah-05

anak-salindah-06

anak-salindah-07

anak-salindah-08

anak-salindah-09

 .

Order Salindah-Set Lengkap Sekarang!
Hadiah istimewa untuk anda & pasangan anda…
(Sah Untuk Pembelian Onine Sahaja)

salindah-set-hamil-set-bersalin_produk-era-edar_01092015buku-panduan-set-salindahminyak_zaitun_06052015pos-percuma

logo_order-sekarang-salindah_25082014 logo_paypal-visa-mastercard_25082014

.

Tidak tahu order online & tiada kad kredit?

SMS / Whatsapp sekarang ke 019-3400 826

.

Masih musykil tentang bajet?

Anda ada pilihan ikut usia kehamilan, baca di sini

selamat-cuti-sekolah

Tiada proses pos pada minggu ke-2 Jun 2015 !

selamat-cuti-sekolah

“SELAMAT BEREHAT KEPADA SEMUA YANG BERCUTI SEMPENA CUTI PERSEKOLAHAN”

Tiada proses pos pada minggu ke-2 Jun 2015 kerana kami juga bercuti !

Berikut adalah jadual kelompok pos sepanjang bulan Jun2015
Kami proses pos antara ISNIN – KHAMIS sahaja dalam 1 minggu.
Pertanyaan, sms/whatsapp ke 019-3400826 (Abdullah bin Ismail)

MINGGU 1:

01.06.2015, Isnin
02.06.2015, Selasa
03.06.2015, Rabu
04.06.2015, Khamis

MINGGU 2: ****

08 ~ 15.06.2015
Tiada proses pos

MINGGU 3:

15.06.2015, Isnin
16.06.2015, Selasa
17.06.2015, Rabu
18.06.2015, Khamis

MINGGU 4:

29.06.2015, Isnin
30.06.2015, Selasa

* Blog kami www.salindah.com.my
* Order online di www.myorder.com.my
* Jadual sebenar tertakluk kepada perubahan dari masa ke masa

set-hamil-salindah_2015

Set Hamil atau Set Bersalin Salindah ?

SMS / Whatsapp ke 019-3400826 (Abdullah bin Ismail)

set-hamil-salindah_2015set-bersalin-salindah_2015

* Set Hamil, Set Bersalin atau Set Lengkap (Set Hamil + Set Bersalin)
* Free Pos
* Free Buku Panduan Salindah

Diskaun 10%, 10 hari dari 18 ~ 27 Mac 2015

myorder-10-years-logo

sepuluh-tahun-edaran-salindah_2

SEMPENA 10 TAHUN KEDAI ONLINE KAMI:

Selama 10 hari dari 18 ~ 27 Mac 2015, kami memberikan anda diskaun 10%(sepuluh peratus, bukan sepuluh ringgit!!!)
Kod Diskaun = MYORDER10TAHUN

* Sila gunakan Kod Diskaun semasa proses Checkout. Panduannya di sini.
* Sah untuk pembelian online sahaja di web www.myorder.com.my
* Tidak sah untuk membelian terus, sms atau whatsapp
* Penghantaran melalui servis pos

Set Hamil & Set Bersalin Salindah

.set-bersalin-salindah-percuma-talkum_001b
.

“Penggunaan Salindah bukanlah wajib untuk semua wanita mengandung. Namun disebabkan akak saya dulu masa dia mengandung, ketiga-tiga anak dia amalkan Salindah, dan Alhamdulillah semuanya aktif dan bijak. Jadi saya pun turut beli dan makan jugak! Salindah ni ramai dah bagi testimoni yang bagus-bagus. Selain menaikkan darah, ramai jugak cakap InshaAllah senang nak bersalin dan bayi lahir-lahir cantik dan gebu. InshaAllah, harap-harap macam tu la.  Kita dah berusaha, dan yang selebihnya kita berserah pada Allah.”

– Pengguna Salindah

.
set-bersalin-salindah-percuma-talkum_001c

 

set-bersalin-salindah-makin-laris_25022015

Akhiri Pencarian Set Bersalin Anda Di sini Sekarang!

Salindah dirumus khas daripada ubat-ubatan mengikut kaedah Homeopati, Biokimia dan Herbalisme yang tidak memberi sebarang kesan sampingan. Salindah – Set Lepas Bersalin merangkumi Rawatan Dalam Masa Pantang (ceraian L7~L12).Salindah dirumus khas daripada ubat-ubatan mengikut kaedah Homeopati, Biokimia dan Herbalisme yang tidak memberi sebarang kesan sampingan. Salindah – Set Lepas Bersalin merangkumi Rawatan Dalam Masa Pantang (ceraian L7~L12).

.

Set Bersalin Salindah Lain Dari Yang Lain:

✔ Ada Kelulusan KKM
✔ Produk Halal Keluaran Bumiputera
✔ Berasaskan kebaikan Homoepati, Biokimia & Herbalisme
✔ Diyakini sejak 1980

pakej-salindah-set-bersalin-002_751x751set-bersalin-salindah-makin-laris_25022015

SMS / Whatsapp 019-3400826 Untuk Pertanyaan | Klik di sini untuk order online

testimoni_salindah_26022015_4

testimoni_salindah_26022015_1

testimoni_salindah_26022015_2

testimoni_salindah_26022015_3

salindah-lulus-kkm_26022015

SMS / Whatsapp 019-3400826 Untuk Pertanyaan | Klik di sini untuk order online

.

❝Apa Kelebihan Set Salindah ?❞

Penggunaan Salindah-Set Lengkap, Insha Allah akan membantu ibu melahirkan anak yang sihat dan cergas, pintar dan cerdas. Pertumbuhan gigi dan tulang yang sihat serta tumbesaran yang kuat.

❝Apa tujuan anda makan salindah ?❞

  • Ingin lahirkan anak pintar, cerdas, kuat tulang & gigi, keletah, comel & cantik kulit: mulakan dengan B1, B2 & B3
  • Untuk bersalin mudah ambil B4, B5 & B6
  • Untuk mengembalikan kewanitaan anda, sihat tubuh badan, cergas, bertenaga ambilah Salindah-Set Bersalin

❝Kenapa Salindah ?❞

  • Ibu-ibu hamil yang bijak akan memilih Salindah sebagai pemakanan dan rawatan dari awal kehamilan sehingga habis pantang . Ini kerana Salindah adalah terdiri daripada rumusan Homeopati , Biokimia dan Herbalisme yang istimewa. Ianya amat membantu ibu – ibu melahirkan si manja dengan lebih mudah.
  • Salindah juga diperkaya dengan Kalsium, Kalium, Ferum dan Magnesium untuk menjadikan ibu – ibu hamil lebih sihat dan si manja kelihatan lebih comel, cergas dan pintar. Malahan membantu pertumbuhan gigi dan tulang si manja anda menjadi lebih kuat.

❝Apa Khasiat Salindah ?❞

  • Menambah dan memperbaiki aliran darah, mengurangkan masalah alahan, menyuburkan perkembangan tian, mengurangkan risiko keguguran, memudahkan bersalin, menghilangkan masalah semasa hamil, ketika bersalin dan selepas bersalin.
  • Mencegah masalah meroyan dan menjurus ke arah memperolehi anak yang sihat dan cerdas.

.

Nak semak harga Set Salindah? Klik di sini sekarang!

testimoni-set-bersalin-salindah_26022015a

.

Nota Penting!

  • Untuk pengetahuan anda, Salindah boleh diperoleh dalam bentuk sama ada Set Hamil untuk kegunaan dari awal kehamilan hingga hampir hendak bersalin atau Set Bersalin untuk  kegunaan selepas bersalin hingga habis pantang.
  • SMS / Whatsapp ke talian rasmi 019-3400826 (u/p Abdullah bin Ismail) untuk pentanyaan dan saranan yang betul mengikut usia kehamilan anda.