Salindah & Prof. Dr.(H) Hjh. Hamsiah Hj. Ismail

Prof. Dr.(H) Hjh. Hamsiah Hj. Ismail
Wanita Pertama Pengguna Salindah

salindah-prof-hamsiah-era-edar_1

Pada awal peringkat kajian Allahyarham Prof. Dr. Azizan Ismail, saya telah diberikan remedi sebelum bersalin iaitu B4, B5 dan B6. Ketika itu saya hamil anak ke dua. Ketika hamil anak ketiga. Prof. Dr. nenberikan remedi B1 hingga B6, manakala anak ke empat, saya hanya mengambil remedi selepas bersalin sahaja iaitu L7 hingga L12  kerana telah kehabisan remedi sebelum bersalin.

Namun begitu, ketika hamil anak kelima sehinggalah yang ke-12, saya dapat menggunakan Salindah Set Lengkap. Alhamdulillah, berkat usaha Prof. Dr. yang tidak pernah mengenal erti kecewa, saya dapat melahirkan mereka dengan mudah dengan izin Allah dan amalan saya menggunakan produk SALINDAH. Empat anak saya dilahirkan di hospital, manakala lapan lagi di rumah sahaja. Tiada sebarang jahitan malah saya bersalin dengan mudah.

Saya yakin, kegembiraan bersalin mudah ini turut disyukuri oleh ramai lagi ibu-ibu yang pernah menggunakan SALINDAH. Alhamdullilah.

_

Prof. Dr.(H) Hjh. Hamsiah Hj. Ismail
Inspirasi Lakaran Wanita Muslimah Menyusukan Anak

salindah, set bersalin & set hamil

Menghargai Prof. Dr.(H) Hjh. Hamsiah Hj. Ismail sebagai wanita pertama mengguna produk SALINDAH telah menjadi inspirasi kepada lakaran wanita muslimah menyusukan anak pada kotak Set Lengkap SALINDAH.

_

Prof. Dr.(H) Hjh. Hamsiah Hj. Ismail
Pengurus Besar, Era Edar Marketing Sdn. Bhd

salindah-prof-hamsiah-era-edar_2

Syarikat Era Edar Marketing merupakan sebuah milik penuh bumiputra yang memasarkan pelbagai produk kesihatan formulasi istimewa Prof. Dr Azizan Hj. Ismail. Produk berupa ubat-ubatan, makanan & minuman kesihatan & kosmetik.

_

Prof. Dr.(H) Hjh. Hamsiah Hj. Ismail
Casa HAMDA

casa-hamda-era-edar

Kediaman rasmi keluarga Allahyarham Prof. Dr. Azizan (pencipta produk popular Salindah & Examo). Casa HAMDA adalah gabungan nama Prof. Dr. Hjh. Hamsiah (HAM) & Prof. Dr. Azizan (DA).

_

_