Salindah-Set Hamil

salindah-baru-set-hamil
PEK BARU MULAI NOVEMBER 2013: Salindah-Set Hamil terdiri dari Ceraian Salindah B1 hingga B6. Setiap item ceraian Salindah kini mempunyai kotaknya sendiri.

 

Buat tempahan Set Salindah sekarang!

_salindah-b1

Salindah B1
Membekalkan zat besi mudah hadam untuk wanita hamil, mengurangkan muntah, loya serta alahan, membantu tumbesaran tian, mencegah demam, batuk, selesema, sejuk-sejuk, sakit kepala, sakit gigi dan lain-lain. B1 juga akan menghilangkan kesan jatuh atau rebah di samping melancarkan aliran darah agar terhindar masalah tersimpul urat kaki dan menghilangkan lesu.
Kategori: Biokimia (MAL05092335T)

_salindah-b2

Salindah B2
Membekalkan zat untuk tumbesaran tian, menguatkan tulang dan membina otak tian, disamping menambah darah serta selera makan. B2 juga dapat menghilangkan sengal tulang dan kebas kaki tangan, mencegah serangan sejuk dan sakit gigi dan osteoporosis.
Kategori: Biokimia (MAL05092336T)

salindah-b3

Salindah B3 
Memberi zat untuk pembinaan saraf dan otak anak. Menghilangkan masalah takut, cemas dan bimbang. Mencegah simpul biawak atau krem betis. Mendatangkan ketenangan bagi menghadapi hari bersalin.
Kategori: Biokimia (MAL05092337T)

_salindah-b4

Salindah B4 
Istimewa untuk mengawal alamat palsu, menghilangkan sakit urat dan otot di samping mengurangkan sakit semasa melahirkan. B4 juga akan memudahkan kelahiran bayi dan menghilangkan rasa takut dan cemas pada bakal-bakal ibu.
Kategori: Homeopati (MAL07021406T)

_salindah-b5

Salindah B5 
Remedi ini melanjutkan tindakan B4, mengendur dan menganjalkan otot pencerut saluran peranakan dan memberi daya teranan labour sewaktu bersalin.
Kategori: Biokimia (MAL05092339T)

_salindah-b6

Salindah B6
Berguna untuk menguatkan teranan, menolong mengurangkan sakit sewaktu bersalin, mempercepat dan mempermudahkan kelahiran, membuka luas saluran peranakan dan mengurangkan sakit selepas bersalin.
Kategori: Homeopati (MAL08010729T)

Buat tempahan Set Salindah sekarang!