Set Bersalin & Set Hamil Salindah

Kehebatan dan perbezaan wanita dengan lelaki ialah wanita mampu mengandung, serta menjaga janin yang terdapat di dalam rahimnya. Pengorbanan dan tanggungjawab ibu bermula seawal hari pertama berlakuny persenyawaan.

Ibu-ibu muda yang pertama kali mengandung tertanya-tanya, sangat teruja apabila mengetahui dirinya mengandung. Mual dan lya, pening kepala, letih adalah simptom awal yang paling kerap dialami oleh bakal ibu. Ia ada kaitan dengan perubahan hormon ataupun mengalami tekanan darah rendah. Tanda awal ini memberi ruang kepada bakal ibu ini mencari bantuan demi kesihatan janin yang dikandungnya.

Formulasi Salindah dirumus sebagai ikhtiar dan bantuan untuk kategori ibu-ibu yang ingin menjaga kandungan dan pada masa yang sama mereka sendiri berhadapan dengan masalah dan kelemahan ketika mengandung.

Untuk ibu-ibu Salindah diformulasikan mengikut peringkat kandungan dan membantu menanangi masalah yang dialami pada peringkat-peringkat tersebut. Sesuai dengan masa dan kehendak pasaran, Salindah telah ditampilkan secara ceraian untuk memberi kemudahan kepada ibu-ibu membelinya secara berfasa-fasa mengikut bulan kehamilan (dengan merujuk jadual penggunaan Salindah terlebih dahulu).

salindah-set-hamil-set-berslin_02022014
Item Ceraian Salindah Tanpa Kotak. Pembelian Mulai 02.11.2013 Akan Memperoleh Ceraian / Set Salindah Dalam Kotak. Bentuk & Label Botolnya Kekal Sama Seperti Asal.

Info & tempahan Set Salindah, klik di sini.
Info & tempahan Ceraian Salindah, klik di sini.

.
Jadual-Makan-Salindah

Tip Cara Makan Salindah, klik di sini.